Back on track!

 

Wow, de senaste veckorna har varit stressiga, därav den dåliga uppdateringen här. Men , ni som följer mig på Instagram har nog helt okej bra koll på vad jag hittat på. I och med att jag ska ta studenten nu på fredag så har jag prioriterat att bli klar med skolan före att skriva här och göra filmer. Under veckorna som jag inte skrivit har jag bland annat varit på NM i Riksgränsen, lämnat över vandringspokalen på UF-SM i Stockholm samt hittat på lite äventyr här hemma i Järpen. Får berätta mer ingående om varje händelse i separata inlägg.

Nu är jag klar med allt i skolan och kan fokusera mer på att hitta på roliga saker. Här är en film från i torsdags på vattenhoppet. PS. Jag visste inte vad låten handla om i början, men kan lugna er med att texten har inget med videon att göra haha. Skidåkning är min enda drog. :)

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Här kommer lite bilder från veckan som gått :)

Backontrack-2

Backontrack-1

Backontrack-3

I fredags grillade vi och hittade en kanot som vi lånade, mysig kväll. Solen går ner vid 23 här, så vi satt ute i t-shirts till typ 22. Magiskt!

Backontrack-4

Backontrack-5Kommentera

YOU MAY LIKE