Ett bra läger i Ruka.

 

Efter 115 mil i bilen är jag nu tillbaks i Järpen. Vi körde hela vägen utan sovstopp denna gången, för att det skulle bli snökaos idag. Resan gick bra trots att det började vräka ner snö vid kl 1 på natten… Så de sista fyra timmarna fick köras långsamt utan helljus för med helljuset på blev det stjärnornas krig.

Nog om köra bil. Lägret har varit grymt bra! Min åkning gick sådär i början, men de sista två dagarna hittade jag den ordentligt. Så, det börjar kännas riktigt bra! Puckeln var väldigt svår, stenhård, isig, med små pucklar och svåra hopp. Med tanke på de förhållandena är jag nöjd med åkning. Faktum är att alla från gymnasiet åkte riktigt bra. Kul att se och det peppar mig till att bli ännu bättre!

Gå gärna in och rösta på min kompis Fabian som har blivit nominerad till European Skier of the year. Så, klicka på länken under och rösta på Fabian Lentsch!

http://freeski.downdays.eu/2014/11/21/european-skier-year-decide-2/

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Det är aerials bredvid puckeln. Det var några landslag på plats och tränade samtidigt som vi körde i puckeln. Det är helt galet vad dom flyger…

Ruka-2-3

Ruka-2-4

Oskar, Anton och Max fick äran att hoppa på singelkicken!

Ruka-2-1

Ruka-2-2

Ruka-2-5

Ruka-2-6

Ruka-2-7

Och så här har nästan alla kvällar sett ut, bastu och svalka sig på balkongen.

Ruka-2-9En kommentar till “Ett bra läger i Ruka.”

  1. Petra Nordén skriver:

    Än en gång, tack för att du delar med dig av era upplevelser och makalösa bilder!

Kommentera

YOU MAY LIKE