Feber och pjäxfix.

 

Glömde att tala om för er att mina pjäxor blev snodda när vi var i Italien… Tur i oturen så var det efter att jag hade skadat mig så det förstörde inte min tävling iaf, men sjukt onödigt att bli av med dem.. Jag har faktiskt kunnat åka skidor nu i veckan utan att ha ont i knät. Fick låna Felix gamla pjuck, tack felkan! Självklart så har jag lyckats bli sjuk och har fått stå över skidåkningen nu i två dagar, och ligga hemma med feber istället. Inte asfett! Idag däremot har jag inte haft nån feber, så jag drog in till Åre och värmde mina nya pjäxor och skaffade nya formgjutna sulor. För sulorna blev förstås också snodda (undra om de sitter bra på tjuvens fötter?). När mina fötter lidigt klart av allt pjäxfixande drog jag och mina vänner och tog en fika, kan nästan bli modebloggare nu när jag skriver om fika? Skämt och sido, det blev en trevlig dag trots att jag inte stod på mina skidor!

I morgon ska jag åka in de nya pjäxorna. Lär få ta det lite lugnt då jag har väldigt ont i halsen just nu.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Vill även tacka Totte på Snö & Sjö för hjälpen med pjäxorna!

Pjäxfix-1

Pjäxfix-2

Så här mycket snö var det att åka på i måndags! Trots att det är tråkigt att det smälter så skapar det nya lines och möjligheter!

Pjäxfix-32 kommentarer till “Feber och pjäxfix.”

 1. Gudfar skriver:

  Vilka pjuk!!
  Mello Yello stuk
  Kan vi få sätta logo på dom

  Vårda Din hälsa!

  Kram och ha det bäst

  Bengt

Kommentera

YOU MAY LIKE