Film från ett lyckat läger i Funäsdalen!

 

I onsdags stack jag till Funäsdalen för att åka puckelpist med klubben! Ett läger på fyra dagar med goa kompisar är aldrig fel! Puckeln var över förväntan, hoppen var sköna som fasen! Så, jag fick till riktigt bra åkning och även hoppning för en gångs skull! Gjorde lite sköna helåk med bakåtvolt både uppe och nere. Bra för att få till den så den sitter ordentligt inför tävlingssäsongen som startar direkt efter jullovet.


Tog lite foton, men har fortfarande inte fått tillbaka mitt batteri till kameran som jag glömde i Ruka… Fick dock låna Jonathans gopro, så jag filmade mitt sista åk innan vi drog hem.

Ciao,

Emil stegfeldt

 

Ett åk från min vinkel. God Jul!

 

IMG_8673

Jag hoppar lite.

IMG_8729

IMG_8731

IMG_8715

Hänger med Mackan!

IMG_8718

IMG_8739

IMG_8740

IMG_8741

Rasmus gör en 360mutegrab.

IMG_8751

IMG_8752

IMG_8764

Igår blev jag och min kompis Ida intervjuade av SVT, klicka på bilden för att se!

IMG_8777

Läs gärna vår tidning med.Kommentera

YOU MAY LIKE