Film från Kaprun!

 

Har dragit på mig en förkylning och inte kunnat träna på hela veckan. Börjar känna mig bättre nu, men avvaktar med att träna. Vårt läger i Funäsdalen som skulle varit nästa vecka blev inställt… Men vi kommer ändå åka skidor på något sätt. Planen just nu är att bila till Ruka, Finland och ösa i den grymma WC backen!


Nu när jag varit sjuk har jag inte gjort så mycket annat än att plugga ifatt och redigera ihop en liten film från Kaprunlägret! Lite blandade kul klipp som jag hittade. Två åk på mig, jag har röd jacka, sen Rasmus svart jacka och grön hjälm!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Tack till Mackan och Oskar för väldigt bra kommentarer!2 kommentarer till “Film från Kaprun!”

  1. Ewa skriver:

    Underbar film!
    Grymt när Oskar och Rasmus helt tappar det.. Det var så kul!

Kommentera

YOU MAY LIKE