Høkkers Invitational 2016!

 

Är nu hemkommen efter vad som har varit den roligaste tävlingen hittills denna säsongen! Blev inbjuden av min samarbetspartner Helly Hansen till att tävla i Høkkers Invitational, en tävling enbart för inbjudna åkare. Sjukt kul upplägg och grymt bra organiserat! Høkkers Invitational är en friåkningstävling, som består av både klippor och parkhopp, så på startfältet var det en salig blanding av åkare, allt från renodlade jibbers till folk som åker spines i Alaska utan problem..

För min del gick tävlingen både bra och dåligt. Jag var grymt nervös, mestadels för att göra en 360 ut för en ganska sketchy klippa med smalt inrun och hård landning. Det som jag var minst nervös för visade sig vara det som fick mig att krascha… I parkhoppen, som vi till och med fick öva på innan, och där jag hade gjort en bakåt som jag stompade ordentligt, kraschade jag…När det väl gällde på tävlingen hade jag så mycket adrenalin så jag tog 2 ggr så mycket fart som man behöver typ… Så det resulterade i en krasch.

Jag fick såklart ingen bra placering eftersom jag kraschade, men jag är lika glad ändå. Alltid kul att testa nya saker och gå utanför sin comfort zone. Lärorikt!

Tack Helly Hansen för en grym tävling!

 

Team Helly Hansen! :)

Hökkers-3

Hökkers-4

Borde grupperat och gjort en dubbel… Foto av: Linnordfoto

Hökkers-1

Foto av: Linnordfoto

Hökkers-2

Foto av: Olav Standal Tangen / Friflyt.no

16-51-35_ordinary_1200

Pk hunder sprutar ned Robert Ruud som tog hem vinsten på 100.000 nok!  Kolla in länken för fler bilder: http://www.friflyt.no/Ski/Har-lovet-aa-kjoepe-meg-crosser-for-penga/Hoekkers-Invitational-2016

10985393_10153715541874807_3582399654522831769_nKommentera

YOU MAY LIKE