Hotdog Challenge 2014!

 

Liftarna i Åre är nu stängda för skidsäsongen. Jag och mina vänner hade en grym avslutningshelg i lite oklart väder. Typiskt vår med alla olika sorters väder på en timme typ… Vi körde i alla fall den klassiska tävlingen Hotdog Challenge och hade sjukt kul! Tävlingen går ut på att åka en 70-tals puckeltävling. Med det menas gamla kläder, inga nyare tricks än 360 och jäkligt gött häng.

Ska snart ta tåget upp till Riksgränsen för att förlänga min snösäsong lite. Dock inte puckelåkning som gäller där utan friåkning så det ryker om det! Börjar redan få överskottsenergi, svårt att sitta still och nervositet…. Då är det ändå flera dagar tills tävlingen som är på tisdag… Aja, kolla in här lite då och då för jag ska försöka lägga ut mycket bilder!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Anton och Edvin! 70-tal!

Packning gränsen-3

Felix, old school!

Packning gränsen-5

Skoter upp till start för liften var stängd.

Packning gränsen-4

Starten.

Packning gränsen-6

Bild tagen ifrån Skistars Instagram. Vårt lag håller på att droppa in, aningens taggade… För övrigt så vann vi tillsammans med ett Star Wars gäng bästa lag och fick stå och trängas på pallen!

Packning gränsen-8

Jag, Felix och Albert.

Packning gränsen-7

Har även hunnit med att jobba för Skistar i måndags.

Packning gränsen-9

Min trogne Bigmountain tävlingsvän i en helt standard pose på coop, handlandes inför den väldigt långa tågresa som startar om en timme.

Packning gränsen-10

Möblerar om lite i mitt andra hem, resväskan.

Packning gränsen-2

Hoppas att jag inte glömmer något.

Packning gränsen-1Kommentera

YOU MAY LIKE