Lugnet före stormen.

 

Alla som har tränat och tävlat eller tränar och tävlar vet att man har bra och dåliga dagar. Man vet också att när det har gått jättebra ett tag så kommer det en dag det inte går lika bra. Två steg fram i utvecklingen sen ett steg bak. Även om man fortfarande är bättre än innan så känns det sämre. Idag var en sån dag. Det har gått grymt bra i veckan men idag gick det helt enkelt inte bara. Jag kände inte igen mig när jag hoppade. Jag blev sjukt irriterad, men precis innan jag blev riktigt arg pratade mina tränare med mig. Jag lyckades samla mina krafter och göra en riktigt bra volt. Åkte upp och gjorde en till lika bra och jag var tillbaka! Sjukt lärorikt att komma över att det går dåligt och vända det. Grymt lärorik träning. Ett steg framåt.

I morgon drar jag till Tänndalen för att åka puckelpist. Brorsan är redan där.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

 

Nu är stormen Ivar här, det flyger saker och träd välter. Här är några bilder från dagens mäktiga solnedgång, Ivar som är på väg in..

http://ltz.se/nyheter/are/1.6596754-flygande-takdelar-rammade-stationen

BVFGHJKNBG

BVDHJMNB

Som ni ser har det varit plusgrader nu några dagar och redan är mycket snö borta.

VFGHJMNB

Ingången till vårt hopp precis innan solnedgången på bilderna ovan brast ut.

VCSDFGHJNBG

Här är bilder från en till solnedgång. Eftersom vi tränar efter lunch så blir det mycket träning i solnedgång och mörker, svårt att låta bli att fota ibland..

SDFGHVCDFGH

ASDFGHJKJHVCF

ASDFGHBVCFGHKommentera

YOU MAY LIKE