Lyckad film och nytt kontrakt…

 

Filmen som jag la ut på både Facebook och Youtube fick bättre respons än väntat, super kul! Både Freeride.se och Åreidag.se länkade filmen på sina sidor. Det är riktigt kul när man får många delningar och visningar på något man lägger ner mycket tid på och själ i! Jag älskar ju att filma och ta bilder och det räckte med dessa över 3000 visningar på Youtube och strax över 1600 på Facebook för att få mig att bli extra taggad på att leverera ännu bättre material!

Jag och min kompis har spånat lite idéer till en film vi ska göra när det börjar bli lite soligare och varmare här i Åre, väldigt häftig om den lyckas bli av! Håll utkik! Vi har även planerat att bestiga lite toppar i helgen och filma (om vädret tilllåter).

Har även en superkul nyhet, har signat med ett nytt företag. Är riktigt glad, alltså super jäkla peppad! Ska bli kul och se vad jag kan göra för dem. Vilket företag får ni veta i helgen… Här kommer lite bilder från nån vecka sen och några från en kul resa till Norge i somras som jag tycker är fina.

Ciao,

Emil Stegfeldt

Kontrakt-1

Det har snöat nu igen, så i helgen kanske det blir så här bra igen!

Kontrakt-2

En sekvens på några goa pudersvängar, det är från samma vecka som filmen jag gjorde. Filmen finns i förra inlägget om du missat den.

Kontrakt-3

Kontrakt-4

Älskar djupet som skapas i bilderna när det vräker ner snö…

Kontrakt-5

Kontrakt-6

Kontrakt-7

Kontrakt-8

Kontrakt-9

Här är några sköna bilder på mig med lite polare i Folgefonna, Norge.

Kontrakt-10

Kontrakt-11

Kontrakt-12Kommentera

YOU MAY LIKE