Mellan möten och plugg.

 

Som vanligt vid den här tiden på året är det en massa att ta igen i skolan. Sen har vi en hel del med företaget med. Vi var på ett spännande möte i veckan och våra planer inför nästa år ser riktigt bra ut! Men det är såklart en hel del att göra. Ovanpå allt detta har jag lyckats bli sjuk, eller egentligen blev jag sjuk direkt när vi kom hem från Riksgränsen. Så det har släpat ett tag nu, riktigt störigt. Vill bara träna nu! Blir galen av att inte kunna träna.. Men, jag får tänka på att jag kan träna hela sommaren. Allt detta har inte resulterat i några speciellt kul bilder, så jag lägger ut lite bilder ifrån en grå dag i Riksgränsen istället.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Jag höll kameran, då det är mest bilder på Rasmus.

Pluggochmöten-3

Pluggochmöten-1

Pluggochmöten-2

Riksgränsen, gängskidåkningens mecka.

Pluggochmöten-4

Pluggochmöten-52 kommentarer till “Mellan möten och plugg.”

  1. Gudfar skriver:

    Har också varit sjuk och det är ju trist
    Synd om Dig nu när Du behöver vara 100% skola
    Hoppas det släpper och träna hinner du nog sen.
    Vi ses i Malmö

Kommentera

YOU MAY LIKE