Ny sponsor: Helly Hansen!

 

Det är med ett glatt humör jag skriver att jag nu åker för Helly Hansen. Är super peppad på att representera ett företag som satsar så mycket på friåkning och har riktigt bra produkter! Deras nya Ullr Elevation ställ, som släpps nästa år, är utan tvekan det skönaste och mest funktionella skidställ jag haft. Så, när ni letar efter mig i backen, på filmer eller bilder så kolla nu efter en kille i blått och orange ställ!

Nu ska jag snart till gymmet och träna så jag kan stompa höga klippor och åka fort. Nedan har ni några bilder från helgens skidåkning, som egentligen var för bra för att stanna och fota, där av få åkbilder. Hoppas ni får en grym vecka allihop!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

En film från helgen:

Så här glad är jag :)

Helly-Hansen-1

Helly-Hansen-5

Helly-Hansen-3

Helly-Hansen-6

Helly-Hansen-4

Varierande väder i helgen, ena minuten dumpa det, andra var det sol.

Helly-Hansen-2

Helly-Hansen-8

Helly-Hansen-92 kommentarer till “Ny sponsor: Helly Hansen!”

  1. Göran skriver:

    Hej Emil

    Bra för HH att de fått en sån fin representant för märket.

    Färgerna är häftiga och sitter som en smäck på dej.

    Göran

Kommentera

YOU MAY LIKE