Påsk och dimma!

 

Påsken är alltid lika najs, alla vänner är samlade på samma plats efter att ha rest runt om på tävlingar i hela världen. Det är superkul att hänga med alla igen och åka i stora gäng. Tyvärr har jag knappt kunnat ta vara på detta än, då jag varit sjuk sen vi kom hem från Norge… Inge kul! Åkte igår men blev sämre av det, så idag har jag bara vilat. Supertråkigt. Sitta inne i massor av dagar är inget som funkar så bra för mig, jag måste hitta på saker annars får jag spel… Har nog sett alla skidfilmer som går att se och planerat nästa säsong så att längtan efter skidor är galen…

Aja, jag hoppas på att vara frisk nog för att åka lite skidor i morgon igen. Här kommer lite bilder och en kort film från veckan. Stay tuned för en längre actionfylld film om jag blir frisk och vi får lite sol! :)

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Ett åk med Olle.  Ps. Gå gärna in på youtube och tryck på Subscribe om ni vill se fler filmer ;)

Japp, det var dimmigt…

Dimma-4

Dimma-5

Dimma-6

Vi har kul även fast sikten är dålig :)

Dimma-3Kommentera

YOU MAY LIKE