Projekt: Makalu Magazine!

 

Äntligen kan jag berätta om mitt projekt som jag bara kunnat hinta om tidigare!

Kopierar faktiskt min kollega Ida Ströms text och byter ut mitt namn till hennes, för hon har förklarat det grymt bra och lika bra kommer hon att skriva i vår tidning:

Makalu Magazine är ett nystartat skidmagasin som jag tillsammans med min vän Ida Ström har startat, plus en drös andra inblandade. Följ med oss på vår resa och ta del av en massa roligheter. När hösten börjar lida mot sitt slut och de sista löven fallit från träden släpper vi vårt första nummer online. DET VILL DU INTE MISSA. Dela gärna till dina vänner, ovänner, familj, bekanta och kära. Detta blir kul!

www.facebook.com/makalumagazine

Ljus, värme och skidpepp till alla (som gillar sidan dvs)!

Ciao,

Emil Stegfeldt

MAKALUMAGAZINE-1

Vi blir väldigt glada om ni gillar och sprider vår Facebooksida. Vi kommer även att starta en hemsida snart, så håll utkik! Tack.

MAKALUMAGAZINE-2Kommentera

YOU MAY LIKE