Tränar på för fullt!

 

Ursäkta den dåliga uppdateringen… Har hunnit med att vara i Malmö två gånger och i Österrike en gång sedan sist. Lägger upp mer detaljerade inlägg om resorna i helgen när jag har mer tid. Spenderar den mesta delen av mina dagar åt att träna hårdare än någonsin, plugga, planera min vinter och drömma om skidåkning och vad jag vill åstadkomma med mitt liv. Många tankar i huvudet helt enkelt. Det bästa jag vet när det är mycket i huvudet är att träna.

Jag är nog lite annorlunda men jag går oftast in i gymmet och tycker det är kul. Jag skrattar, jag slipper tänka på alla jobbiga saker och bara träna… Det bästa av allt är att ju hårdare jag tränar, ju gladare blir jag, för jag vet att jag är ett steg närmre mitt mål. Det är det som driver mig, även fast jag haft en kass dag så blir den bra om jag får träna, just för att jag vet att jag kommer åka bättre skidor.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Förra veckan vandrade/sprang vi upp på suljätten, kul pass. Drog på mig syra på slutet, då jag mest tränar spänst och korta intervaller för att bli så explosiv som möjligt. Vilket jag blivit, det syntes i testerna, hoppade 10cm högre nu än innan sommarlovet och tog 30kg mer i benböj…

Tränarpåförfullt-5

Tränarpåförfullt-6

Tränarpåförfullt-7I helgen var vi hemma i Malmö, sjukt skönt. Vi fick en speciell rundvisning ute på Autoropa (Auktoriserad Ferrari, Maserati och Bentley), sjukt kul! Mer info om detta i helgen.

Tränarpåförfullt-1

Kan inte låta bli att slänga in några bilder redan idag… Här är motorn på en LaFerrari. Googla LaFerrari om du inte har koll på bilen, så förstår du varför jag är extra exalterad för att få nudda en.

Tränarpåförfullt-2

Tränarpåförfullt-3Kommentera

YOU MAY LIKE