Träningsläger i Zermatt.

Nu är det dags att sätta undan de slitna vattenhoppsskidorna och ta fram de riktiga laggen. Sista vattenhoppspasset för i år gjort och även om jag gärna hoppat mera längtar jag efter hopp på snö! Just nu packar jag för fullt inför träningslägret i Zermatt. Ska bli skönt att få lite mjölksyra skapad utav skidåkning för första gången denna säsongen. Även om vädret börjar bli krispigt och kallt här uppe i Åre dröjer det ett tag innan liftarna öppnar, så det ska bli kul att åka på annat håll. Då det redan kommit lite snö här ser jag fram emot hur mycket som ligger på berget när jag är tillbaka.

Har jag tur så är lillebror på plats i lägenheten i Järpen när jag kommer tillbaka från mitt läger, då han ska praoa på ett gymnasium. Och vilket gymnasium skulle han välja om inte ett skidgymnasium i Åre?…

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Tränare Janne Tjärnström som coachar Gustav Hedin

IMG_0948

Jag i en raggare

Emil raggare Järpen

Baltasar Bengtsson

IMG_0955

Jag i ett försök till kors

IMG_0510

Jag i en sträckt bakåt

Emil back lay Järpen

 

 6 kommentarer till “Träningsläger i Zermatt.”

 1. Gedda skriver:

  Cleaaaana bilder!

 2. Göran skriver:

  Hoppas du får kul i underbara Zermatt!
  Höres.

 3. ewa skriver:

  Snyggt jobbat med hemsidan! Kör hårt!

Kommentera

YOU MAY LIKE