Träningsläger, Stubai.

 

Efter en dimmig dag i backen, fotboll, stretch, bad, bastu och god mat sitter jag i lobbyn och summerar de två senaste dagarna medans Rasmus spelar pingis i källaren med några andra från klubben.

Jag börjar med idag. Vi började dagen med en liten sovmorgon, gick upp åtta istället för sju för att vi visste att det skulle vara sämre väder. Väl uppe på berget var alla skeptiska för att man såg inte mer än 5 meter framför sig om man hade tur. Vi gjorde det bästa av situationen och körde positionsträning, puckelåkning i pisten fast med stora svängar. Sikten blev lite bättre så jag och mina kompisar, som också går på gymnasiet, coachade de yngre i klubben med stora framsteg. Riktigt kul att se hur alla utvecklas.

Igår var däremot en grym dag med ultimata förhållanden. Strålande sol och perfekt shapade hopp och lite svårare puckel. Vi tränade mestadels hopp. Jag gjorde min sträckta bakåtvolt bättre än förr och med mer höjd. Det var inte bara jag som gjorde framsteg utan alla laddade på bra och gjorde grymma hopp och nya trick.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Rasmus på start

IMG_1107

Rasmus gör en back cross

IMG_1116

Jag hajkar

qwe

Jag i en sträckt bakåt

qwer

David och Calle efter att David gjort en bra D-spin

qqwertyui

Felix fixar

qwertyu

Jag i en till volt

IMG_1209

Foto-Calle

qwertyuiopå

Puckeln sett från liften

IMG_1241

Idag var det dimmigt

IMG_4782

Mer dimma

IMG_4763

Jag i dimman

imageKommentera

YOU MAY LIKE