Två tredje platser till!

 

Jag stack till Östersund idag och gjorde magnetröntgen på knät. Ringde i morse och fick tid på eftermiddagen, det måste vara rekord i snabbhet på magnetröntgen? Nu väntar jag bara på svaret, ska bli skönt att få veta hur knät är. Besökte även vår sjukgymnast idag, som tyckte att korsbandet kändes helt samt att jag ska börja gå utan kryckor. Nu hoppas jag på att vara tillbaks på snö snarast!

Jag har glömt att säga att jag lyckades ta en tredje plats på junior SM. Jag vill inte stå på pallen i junior, nästa år blir det riktiga SM!  Sen fick jag också reda på att jag blev 3:a i totala Svenska Cupen. Inte superfett det heller då jag inte ens lyckades ställa upp i alla tävlingar, vilket mina svåraste konkurrenter inte heller gjorde. Men, det är alltid kul med pallplatser! Trots att det inte är de grymmaste tävlingarna blir man glad av att stå på pallen!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

360 på SM. Alla foton tagna av Sandra Englund.

SM2015-2

SM2015-3

Inga pallplats bilder, var på väg till JVM under ena utdelningen och på sjukhuset på andra…

SM2015-1Kommentera

YOU MAY LIKE