Vattenhopp i minusgrader…

 

Sitter här hemma i min lägenhet med en varm kopp kaffe och går igenom mina filmer från förra säsongen. Jag fick då en ide om att jag ska länka en gammal film i veckan, så länge lagret räcker! Även fast de flesta av er nog redan har sett dem en gång, eller fler, så är det aldrig fel med lite skidfilm så här på hösten när skidabstinensen är enorm… Ja, den är det för mig med även fast jag redan åkt två veckor. Håll ut, snart är det snö i Sverige!

Idag gjorde jag mitt livs kallaste vattenhoppspass. Det var -2 grader när vi satte oss i bilen och körde ut mot vattenhoppet. Prylarna som står ute vid vattenhoppet var lagom kalla, det var istappar på min hjälm. Jag lyckades inte nått vidare med något hopp idag. Får försöka hålla humöret uppe genom att tänka på att jag i tisdags hoppade bättre än någonsin. Nu ska jag strax till gymmet och träna mer så jag kan åka snabbare i vinter.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Börjar med mitt åk som gav mig en tredjeplats i Skandinaviska Mästerskapen.

 

Så här såg det ut när vi droppade in igår. Inga minusgrader, men ett kort snöfall.

Vattenhoppiminusgrader-2

Elina kör en D-Spin medans Janne filmar. Grymt med filmningen, blir lättare att förstå vad man har gjort för rätt/fel.

Vattenhoppiminusgrader-1

Vattenhoppiminusgrader-3

Idag, minusgrader och strålande solsken. Sjukt fint! På fotot stompar David en bakåt med truckdriver.

Vattenhoppiminusgrader-5

Vattenhoppiminusgrader-4Kommentera

YOU MAY LIKE