Vattenhopp i snöfall!

 

Har precis tagit en riktigt varm dusch och sitter just nu med en välförtjänt, stor kopp kaffe. Idag föll nämligen de första snöflingorna, men vi backar inte för det, utan vattenhopp blev det! Kallaste passet jag har gjort, men det var det värt. Ganska härlig känsla att få snö i ögonen på väg ner för rampen. Trots att känseln i fötter och fingrar försvann snabbt av kylan lyckades hela vårt lilla gäng göra grymt bra ifrån sig med en positiv anda! Gött!

Ett vattenhoppspass kvar, sen ska jag packa min väska och flyga ner till Schweiz på fredag.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Kallt…

Vattenhoppisnö-4

Jag håller med… Foto: Clara Månsson.

Vattenhoppisnö-1

Vattenhoppisnö-3

Vattenhoppisnö-5

Jag står i midjedjup puder! Foto: Clara Månsson.

Vattenhoppisnö-2Kommentera

YOU MAY LIKE