Fotosession på Åreskutan.

 

Igår tog jag med mig min kamera ut i backen. Passar på att ta med den nu när jag inte kan åka fullt ut med knät än. Det var bluebird och riktigt goa förhållanden hela dagen. Grabbarna levererade feta trick framför linsen. Rolig dag, men i morgon tänker jag åka själv också. Kliar ordentligt i benen när jag tittar på och fotar.

Ciao,

Emil Stegfeldt

Tväråvalvet.

Årefoto-20

Årefoto-2

Årefoto-4

Årefoto-21

Årefoto-8

Årefoto-1

Årefoto-3

Årefoto-5

Årefoto-6

Årefoto-7

Oscar tar mycket luft under skidorna.

Årefoto-9

David gör en riktigt stor raggare.

Årefoto-10

Gött häng.

Årefoto-13

Rasmus hoppar över hänget.

Årefoto-11

Kameramannen Hans.

Årefoto-22

Årefoto-12

New school saker. Boysen tar tricksen till backcountryn, galet.

Årefoto-15

Årefoto-16

Årefoto-18

Årefoto-14

Årefoto-17

Årefoto-192 kommentarer till “Fotosession på Åreskutan.”

  1. Ewa skriver:

    Härliga bilder :)

Kommentera

YOU MAY LIKE