Gott nytt år!

 

Faceshots är nog det ord som beskriver slutet av 2014 bäst. Sen jag skrev här sist har det kommit en meter snö. Det är faktiskt det djupaste jag och mina skidor någonsin flutit fram i.. Helt underbart!

Det har varit riktigt kass sikt de senaste dagarna, men vad gör det när det vräker ner snö? Det är sådana dagar jag inser att det är det här jag lever för. Jag är väldigt lyckligt lottad som får hålla på med det jag brinner för nästan varje dag. Här kommer ett gäng bilder från våra midjedjupa dagar. En film kommer senare i dagarna!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Printscreens från filmerna som ni ska få se sen.

Gottnyttår-4

Gottnyttår-5

Puuuder!

DCIM100GOPROGOPR0083.

DCIM100GOPROGOPR0081.

DCIM100GOPROGOPR0085.

Lyckades få en bild när jag inte var gömd bakom snö!

00330-1

Gottnyttår-6

Bergsfürher Bengt! (www.drsnow.biz)

Gottnyttår-10

Gottnyttår-11

Jag får en del faceshots…

Gottnyttår-9

Gottnyttår-8

Gottnyttår-7En kommentar till “Gott nytt år!”

  1. HP Thorsen skriver:

    Love it!!!

Kommentera

YOU MAY LIKE