Långhelg i Åre!

 

Som det står i rubriken så har vi haft långhelg, skönt som fasen att vara ledig lite. Det var även Åres stängningshelg och som vanligt var det en massa roliga events och parker. Det enda minuset var att vädret verkligen inte varit på vår sida alls. Det har varit dimma på skutan och regnat samt snöat i perioder. Solen har tittat fram lite på kvällarna så jag har sett en del fina bilder från folk som hudat upp efter stängning. Ett event som pågått under hela helgen är Åre skifinals. Det är, precis som det låter en säsongsavslutare, där du tävlar i lag om tre personer i puckel, längd, alpint och ski cross. Jag var dock inte med i år, men kan säga att jag blev ruskigt sugen på att vara med nästa år! Jag vill inte riktigt sluta åka skidor för säsongen än, så på torsdag morgon drar jag upp till Riksgränsen för att köra en av de roligaste tävlingarna på säsongen, NM i bigmountain!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Jag siktar på att inte åka fel som jag gjorde förra året…

 

 

Lite dimma.

 

DCIM100GOPROGOPR1106.

DCIM100GOPROGOPR1112.

DCIM100GOPROGOPR1115.

DCIM100GOPROGOPR1116.

Som sagt, kvällarna var fina.

MajiÅre-5

Vi hittade lite skägg när vi var på upptäcksfärd.

MajiÅre-6

Jag tror att jag är stålmannen eller nåt..

MajiÅre-8

MajiÅre-9

Jobbat på denna posen länge…

MajiÅre-7

Hans tog denna bilden på mig när jag fotade David för några veckor sen, jag tycker att den blev väldigt fet! Lite behind the scenes.

MajiÅre-10Kommentera

YOU MAY LIKE