Ny film (och info)!

Under påsklovet gjorde jag och Rasmus en ny film. Vi hade sjukt roligt när vi spelade in den och hoppas att det speglar sig i filmen och att ni tycker det är kul att se på den!

Vi ville göra något annorlunda, som stack ut (ja, det vill vi alltid göra). Så efter en del spånande kom vi på den här idéen, där tanken var att vi ska köra på alla dom coolaste ställena som är åkbara i Åre just nu och få det att se lätt ut. Sen växte tanken om att göra det som ett spel och sen blev det som det blev, efter lite för mycket tid framför redigeringsprogrammet på kvällarna…

Vi hade egentligen tänkt att göra massor av såna här filmer denna säsongen, men pga Rasmus rygg, dåligt väder, många tävlingar och sjukdomar har vi kunnat filma mindre än nånsin… Men, säsongen är inte slut, så några filmer till ska det nog bli! :)

Ska dessutom bli superskönt att ta studenten så att jag kan fokusera bara på att leverera bra material till er ;) Har en del coola planer, men inget är bestämt än så jag kan inte säga något mer än tyvärr!

Ciao,

Emil Stegfeldt

Här är filmen om ni missat den! Dela gärna om ni gillar den! :)

Game of S-märke! Play as the Stegfeldt brothers! :)

Publicerat av S-märke den 4 april 2016

 

Bilder från lovet!

Påsk-7

Påsk-8

Påsk-5

Påsk-9

Påsk-10

Påsk-3

Påsk-4

Påsk-2

Påsk-1

Påsk-6Kommentera

YOU MAY LIKE