Sol, snökanoner och hopp.

 

Idag var ett nytt hopp byggt, för det gamla hoppet hade smält under helgens regnväder. Snökanonerna sprutade för fullt men Skistar var snälla och stängde av kanonerna precis vid hoppet så vi kunde hoppa. Jag gjorde många ljushopp, som blev riktigt bra. Sen när jag kände mig trygg på hoppet gjorde jag sträckta bakåt volter, de satte jag inte lika bra som sist men min lägsta standard har blivit mycket bättre än förut.

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

För de som som tränade i morse så var ljuset magiskt, fotocred till Clara Månsson!

claras foto

Inte den bästa volt jag har gjort, men snökanonerna och solen hjälper till med att göra en bra bild!

IMG_5070

Äntligen minusgrader.

IMG_5036

Oscar Eriksson gör en bakåtvolt med helskruv på den nya och väl shapade kicken.

IMG_5043

Kanon.

IMG_5067

Mr Oscar i en till backfull.

IMG_5047

Ett till grymt foto utav Clara från i morse.

image24 kommentarer till “Sol, snökanoner och hopp.”

  1. Gedda skriver:

    Grymma hopp och grymt ljus i bilderna!

  2. Axel Nordstrom skriver:

    Vilken fräck sajt och snacka om läckra bilder!!! För att inte tala om tuffa killar :) .

Kommentera

YOU MAY LIKE