Spansk surf!

 

Glädje och kramp i axlarna är den korta sammanfattande beskrivningen av våra dagar hittills i Spanien. Fram tills dagens utflykt har vi surfat alla dagar sen vi satte våra fötter i El Palmar, med endast break för lunch och middag. Med andra ord, många härliga timmar på havet.

Frihetskänslan när man sitter och guppar på surfbrädan och ser vågorna rulla in är samma känsla som att stå på ett berg och titta ut över nysnön i off-pisten, helt magiskt.

Vågorna var ganska blyga första dagen, men har därefter bara blivit bättre och bättre, större och större. Helt perfekt för att leka runt på brädorna och ha grymt kul!

Nu hoppas vi att vädret håller i sig så vi kan fortsätta surfa ännu större vågor, kanske Mavericks?

 

Ciao,

Rasmus och Emil Stegfeldt.

 

Redo för den spanska solen och stranden.

Surf-7Emil spanar in sina byten, vågorna.Surf-6Surf-5Här fångar Rasmus en våg och försöker ligga på skär, precis som på skidorna.Surf-4Emil fångad på bild efter att ha surfat in på stranden.Surf-2Utåt igen i hopp om en till, större våg! Surf-3Fler surfbilder från de bättre vågorna kommer snart! Så länge får ni se Rasmus droppa in i svallet på en våg och sedan något som vi aldrig testat innan, SUP. Surf-1Här går los hermanos ut mot ännu ett äventyr, surfing på SUP (stand up paddleboard).Surf-8Emil letar efter nästa våg och lär känna sin paddel!Surf-12Här surfar Emil en lång, härlig våg!Surf-13Mycket action!Surf-14Surf-16Rasmus tar sig inåt nöjd, surfa är grymt kul.Surf-15Surf-11En till glad grabb med sin paddel –  en härlig dag här i Spanien.Surf-10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kommentera

YOU MAY LIKE