Svenska Cupen – Sunne.

 

På grund av snöbrist i Vallåsen fick vi, Landskrona Freestyle, arrangera våran tävling i Sunne istället. Trots svåra förhållanden lyckades vi, med hjälp av de andra skidklubbarna, få ihop en schysst puckel. Tävlingen blev i slutändan grym, och jag lyckades kamma hem vinst båda dagarna! Med andra ord var det en riktigt lyckad helg och jag ser nu framemot nästa tävling som är Skandinaviska Cupen i Finland! Men innan dess är det en ledig helg, första på länge..

Ciao,

Rasmus Stegfeldt

 

Film på mitt åk längst ner!

Rasmus Sunne-4

Samma plats på pallen två dagar i rad. Kan vänja mig vid det..

Rasmus Sunne-1

Jag spanar in vem jag ska möta i parran!

Rasmus Sunne-2

Rasmus Sunne-3

Jag väntar på att grinden ska fällas ner!

Rasmus Sunne-5

Bakåtvolt, på väg att göra ett kors med skidorna.

IMG_6038

Film på mitt vinnaråk dag ett!Kommentera

YOU MAY LIKE