Sveriges bästa ungdomsföretag!

 

Jag insåg precis att jag inte har gett er så mycket information om hur det går för företaget som jag och min vän Ida startat. Efter att vi släppte första numret av Makalu Magazine fick vi grymt positiv respons och mycket fler läsare och delningar än förväntat. Vi ställde upp på UF-mässan i Jämtland, egentligen utan några förväntningar alls. Det blev väldigt lyckat och vi fick massa priser, bland annat kvalade vi till att tävla på SM i ung företagsamhet i Stockholm. Naturligtvis så krockade det med NM i extremskidåkning.. Ida drog ned själv och skötte det hur bra som helst! Eller rättare sagt, vi kammade hem titeln Sveriges bästa UF-företag och ska åka ner till Berlin för att tävla i EM. Sjukt fett! Denna gången kommer vi båda vara på plats på mässan som äger rum i slutet av juli.

I förrgår fick vi även äran att gästa Prins Daniels Fellowship på scen i Östersund och prata om Makalu Magazine tillsammans med andra inspirerande och framgångsrika företag. Bland annat Filip som startade klockföretaget Daniel Wellington. Att höra hans tankar, idéer och hur han har gått till väga var grymt inspirerande och lärorikt. Sen var det självklart ganska mäktigt att high fivea prinsen med..

Vi har varit med i en hel del intervjuer också, tänkte att jag länkar en så kan ni få läsa ur någon annans synvinkel med. På tal om intervjuer, jag blir inte bara intervjuad tack vare företaget, utan i Riksgränsen blev jag intervjuad av en finsk skidtidning som kommer tryckas i 40.000 ex. Mer info om det så fort jag får hem tidningen.

http://www.svensktnaringsliv.se/regioner/ostersund/passion-gav-sm-titel_618836.html

 

Ciao,

Emil Stegfeldt

FullSizeRender-2

11130166_842468032456961_4433173747259215206_n2 kommentarer till “Sveriges bästa ungdomsföretag!”

  1. Ewa skriver:

    Så glad (och stolt) för er skull!
    Bra jobbat:)
    Grattis och lycka till i Berlin!

Kommentera

YOU MAY LIKE