Tester och vattenhopp!

 

Denna vecka har vi kört tester och vattenhopp, precis som det står i rubriken… Vi gör tester varje höst och vår, för att vi ska se vår styrka/kondition/mjölksyra utveckling. Testerna vi gör är benböj, frivändning, chins, dips, brutalbänk, cooper (3km max), 150 m sprinter, harres, spänsthopp, bänkpress, 10 m och 20 m sprinter. En hel del alltså.. Vi prickar in alla sorters muskelfiber och syreövningar vilket gör det väldigt lätt att se vad man behöver träna mer på och vad man har utvecklats i. Jag tycker att det är sjukt kul att se. I år gick det riktigt bra för mig, lyckades göra personbästa på allt förutom cooper och 10 m sprint. Detta visar att min träning i sommar har gett resultat! Jag har aldrig ökat så mycket i styrka och spänst över en sommar förut, så min ändring i mitt träningsschema måste varit bra.. Rasmus, som har tränat med mig, har också ökat väldigt mycket. Riktigt kul! Hoppas det ger resultat i skidbacken med!

Snart bär det av till Zermatt för att stå på snö igen, är så galet peppad! Har svårt för att tänka på annat än skidåkning just nu…

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Här är en film som min vän Hans redigerade ihop för nån helg sen. Jag och Hans bakom kameror och Ralle, Måns och Nisse framför.

 

Jag och Basse hoppade samtidigt i förrgår. Foto: Janne TjärnströmTesterochvatten-2

Testerochvatten-1

En bild från samma helg som vi skejtade, här på toppen av Ristafallet. Foto: Hans Brunk och sen har jag redigerat.

Testerochvatten-4

Här softar vi uppe på fallet… Hade inte varit kul att trilla ner, ganska högt och strömt haha.

Testerochvatten-3

 Kommentera

YOU MAY LIKE