Tillbaks med nya samarbeten och två 1:a platser!

 

Hejsan, det var ett bra tag sen någon av oss skrev här. Vi har haft fullt upp med annat och när man väl går nån vecka utan att skriva, är det lätt att man glömmer det helt och sen känns det jobbigt att ta upp det igen eftersom man har så mycket att skriva om. Vi tänkte börja hålla oss lite mer kortfattade här nu, med mer fokus på bilder och filmer. Om ni vill ha ännu snabbare uppdateringar så ska ni se till att följa oss på våra Instagram konton: @Rasmusstegfeldt och @Emilstegfeldt !

I helgen var jag (Emil) i Voss, Norge och körde Scandinaviska Cupen i puckelpist. Jag kammade hem en förstaplats med ganska bra marginal genom att utnyttja min skidåkning och ta ner säkra åk. Puckeln var stenhård och väldigt svår. Tog ledningen i kvalet och höll kvar den efter finalen, grymt kul! Fick ett rätt coolt pris, får flyga vindtunnel när jag vill i Voss. Lägger in en film längst ner så ni är med på vad jag snackar om!

Dag två så kvalade jag som 2:a med ett lite stökigare åk, dock bara 0.15 p ifrån ledaren. Stod på start som ledare av Scandinaviska Cupen. Blev lite väl taggad i finalen och gick för stort på övre hoppet så jag landade nästan på första puckeln, som fortfarande var stenhård, så jag studsade in i fel spår. Eftersom detta var första gången för mig som jag bytte spår i ett tävlingsåk (har satt ner alla mina åk förutom JVM där jag kraschade) så kom jag helt av mig i skallen och körde utanför puckeln och tog en DNF istället för att bara åka vidare, vilket förmodligen hade resulterat i en pallplats… Lite dumt, men jag är inget fan av att ta en bra placering på ett skitåk heller. Jag åker ju för det är kul, så jag ångrar inget. Hade dock varit kul att åka lite safe och ta en till vinst så jag hade tagit tre vinster i rad… Jag vann nämligen Parallellen i Kungsberget för två helger sen, också kul! Två vinster hittills och jag ser fram emot fler.

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg eftersom jag har så mycket nytt att berätta om. Måsta även säga att jag är sjukt stolt över våra nya samarbetspartners, S-märken och Airhole Facemasks. In på fliken partners och läs mer! Har även ytterligare en kul nyhet men den är inte helt klar, så jag får avvakta lite innan jag säger något. Men, blir den av så kommer det bli en fet fortsatt säsong och ännu bättre nästa säsong!!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Voss2016-2

Brutalt vackert i Myrkdalen.

DCIM100GOPROG0274446.

Voss2016-4

Voss2016-5

Energi efter backen!

Voss2016-6

Känsliga läsare varnas… På banketten fick man välja mellan att äta korv eller fårskalle… Japp, en halv fårskalle som kokats i buljong. Det stället vi åt på är det enda stället i Norge som dom görs, dom levererar 70.000 fårskallar runt om i Norge varje år. Inget för en vegetarian. Jag valde faktiskt korven som var från gården den med..

Voss2016-8

Voss2016-9

Voss2016-7

Så här ser vindtunneln ut i action!4 kommentarer till “Tillbaks med nya samarbeten och två 1:a platser!”

 1. Göran skriver:

  Grattis till bra tävlingsplaceringar !
  Men du fegade ur på att äta fårskalle !
  Häftigt pris med vindtunnel, verkar som att gå i rymden.

 2. BENGT GUDFAR skriver:

  Kul att höra att nästan allt går så bra som det kan och att Ni äter vad som helst.
  Grattis till alla Dina framgångar och jag är sjukt stolt över hur du tar Dig an livet.

  Även om tiden är knapp och alla bilder är vackra, era fotomontage fantastiska, så hoppas jag Du fortsätter skriva lite också.

  Det blir liksom lite närmre.

  Bengt

Kommentera

YOU MAY LIKE