Vattenhopp före sommarlov!

Kom precis hem från sista vattenhoppsträningen här i Järpen innan jag går på sommarlov. Var dock bara min andra vattenhoppsträning, för att jag har haft en seg förkylning som har gjort att jag varit tvungen att vila. Min förkylning är fortfarande kvar men idag kunde jag inte låta bli att hoppa. Vi var väldigt få som hoppade för dem flesta har stuckit hem, men det hindrade inte oss från att göra ett grymt pass! Blev en del skojhopp och många skidor som löste ur i luften, speciellt för Max som gjorde comeback efter en seg skada i ryggen. Nu låter jag bilderna tala för sig själva.

Ciao,

Emil Stegfeldt

Här gör jag en framåtvolt med truckdriver i det väldigt skiftande vädret.

Vattenhoppjärpen-13

Vattenhoppjärpen-14

Janne vattnar så att vi ska få fart!

Vattenhoppjärpen-2

Max gör en fet D-spin!

Vattenhoppjärpen-1

Vårt lilla gäng hajkar upp!

Vattenhoppjärpen-3

Vattenhoppjärpen-4

Diskuteras om nya hopp.

Vattenhoppjärpen-5

Jag gör en loop.

Vattenhoppjärpen-9

En sekvens på Max när hans skida löser på kicken, men grym som han är landar han hoppet på fötter!

Vattenhoppjärpen-6

Vattenhoppjärpen-7

Vattenhoppjärpen-8

Jag gör en lite slingad bakåt med kors.

Vattenhoppjärpen-10

En betydligt bättre volt!

Vattenhoppjärpen-11

Vattenhoppjärpen-12

Vi hade tur och lyckades precis hoppa klart innan det började vräka ner regn. Här är en bild på vattendropparna på bilens fönsterruta.

Vattenhoppjärpen-15Kommentera

YOU MAY LIKE