Vi letar snö, roadtrip till Finland!

 

I morgon kör vi till Ruka, Finland! Är sjukt peppad på att åka puckel igen, det ska bli riktigt gött att få åka i en puckel som dessutom förmodligen kommer vara riktigt bra! I morgon sätter jag mig bakom ratten och kör 6-7 timmar till Lule, övernattar där, för att sen köra vidare de sista 7-8 timmarna till Ruka nästa dag! Kör inte hela vägen själv då vi är två som har körkort. Gymnasiet kör med bussen på tisdag men vi som kan, med skola och liknande, får dra lite tidigare. Kommer bli grymt att få åka på läger med gymnasietränarna igen!

Hade jag kört en sån här bil dit hade jag nog orkat köra hela vägen själv, nonstop.. Fick nämligen prova att köra Ferrari när jag var i Malmö förra helgen!

Ciao,

Emil Stegfeldt

 

Klippte ihop en liten film, kunde inte låta bli att skratta. Får vara tystare nästa gång jag kör en bil med många hk.

Måste säga att det är galet kul att köra bil.  Ja, jag är en bilnörd och måste säga ljudet och accelerationen i denna bilen är galet.

Ferrariff1 kopiaKommentera

YOU MAY LIKE